Laitetaan nyt muutama kuva. Ólen kyllä aivan onneton valokuvaaja, kaikki on jotenkin epätarkkoja. Täytyy varmaan pyytää joku toinen ottamaan Mustista 6 kk kuva, jos sais kelvollisen...

1954973.jpg

Musti meillä pihalla pari viikkoa sitten, pihalla oleva luonnon lammikko on pennun suosiossa, sinne pitää välillä oikein sukeltaa ja kieriä, välillä riittää kun juoksee vaan täysillä läpi.

1954978.jpg

1954992.jpg

Näistä palloleikkikuvista en saanut millään tarkkoja, pitäis varmaan olla kamerassa ihan eri asetukset kun ottaa vauhdista kuvia... Liian teknistä mulle.

Jälkitreenejä on Mustin kanssa jatkettu edelleen ja alkuviikosta ilmaisi kepin ihan itte, jee! Tein n. 80 m suoran jäljen nurmelle, jossa 3 keppiä. Namina jäljellä oli aamuruoka (turvotettua kuivaruokaa, aika sotkemista muuten sen kylväminen ruohikkoon...) ja kepeillä sai purkista makkaraa. Ekan kepin otti suuhun, mut olis jatkanut matkaa. Kehuin, pistin maahan ja palkkasin. Tokalla kepillä nuuhkaisi keppiä ja olisi tahtonut jatkaa jäljestämistä, kiristin liinaa sen verran ettei päässyt jatkamaan ja tarjosi maahanmenoa ja sai kehut ja palkan. Vikalle kepille kun tultiin, niin en edes huomannut koko kepukkaa, mutta Musti pisti suoraan maahan ja nosti kepin suuhun. Olinpahan tosi tyytyväinen pikkukoiraan, näytti siltä että jotain oivaltamista olisi tapahtunut, jee! En aio puuttua siihen, että ottaa kepin suuhun kun menee maahan, ei olla kuitenkaan tähtäämässä erikoisjäljelle. Jatkamme harjoituksia...

Tokossakin on ollut tosi kiva viikko, tehty lyhyitä treenejä, joissa vauhtijutut ekaks ja sitten rauhallisempia harjoituksia. Musti on ollu innokas ja reipas ja molemmille jäänyt hyvä mieli harjoituksista. Seuraamisen suhteen ei ole vielä tullut ahaa -elämyksiä, ja huomaan että laskee virettä kun ei oikein tajua mitä pyydetään. Jatketaan ihan muutaman askelen pätkissä ja kehutaan kun menee edes sinne päin. Toivotaan että lamppu syttyy jossain vaiheessa.

Ihania metsälenkkikelejä ja suppilovahveroita on poimittu monta litraa (Hyvää jalkalihastreeniä kun on vauva rinkassa selässä...) :)