Huh huh, aikaa on päässyt vierähtämään! Jotenkin tää työhön paluu kaikkine mutkineen on vienyt veronsa, eikä ole ehtinyt roikkumaan netissä entiseen malliin... Töissä on siis oltu jo reilu 2 kk mitkä on hujahtaneet vauhdilla. Mustin elämä on muuttunut paljon tylsemmäksi, se on ollut paljon mulla mukana töissä ja siellä siis häkissä. Töiden jälkeen olen aika monena päivänä ehtinyt käydä kotimatkalla joko lenkillä tai sitten kentällä tekemässä ihan pienen treenin ennenkun haen lapset tarhasta ja keskityn tähän kotiin-iltaruoka-ulos-iltapuuro-iltapesut jne. härdelliin.

Mustin treeneissä mentiin jonkin verran takapakkia 3 vk tauon aikana, mutta yllättävän hyvin teki monta asiaa juuri samalla tavalla kuin ennen taukoa. On paljon parempi keskittymään kuin Pessi ikinä, sillä meni aina ihan mahdottomaksi sähläämiseksi taukojen jälkeen. Ollaan siis jatkettu vanhaan malliin, kesällä täytyy kattoa jos olis valmis ALO -kisoihin. Jessica pitää meidän porukalle nyt keväällä 5 kertaa, mikä on tosi kiva, pääsen ehkä vähän ottamaan askelta eteenpäin ja saan vähän uutta neuvoa miten edetä, kiva! muutama pulmapaikka ollaan löydetty; esim. noutojen palautukseen haluaisin vähän enemmän draivia, mutta lelulla palkkaaminen ei toimi lainkaan, M ei koe sitä ollenkaan riittävänä, että haluaisi vaihtaa ihanan noutokapulan siihen. Olen nyt toistaiseksi tyytynyt namipalkkaan ja yritän ajoittain yllättää oikein hyvällä namilla. Onko kellään hyviä ideoita?

Jäljestämässä ollaan käyty pari kertaa, nyt mentiin ekaa kertaa pellolta metsään. Olin tosi yllättynyt miten hyvin siirtyminen sujui, Musti tajusi selvästi mitä oltiin tekemässä. Jee, nyt vaan sit kun jaksais tehdä töitä, niin eiköhän siitä hyvä tule... Oon ottanu tavoitteeks yksi metsäjälki viikossa nyt kesän ajan, ja syksyllä sit katsotaan missä mallissa ollaan. Jos Musti jossain asiassa on hyvä, niin jäljestys on kyl sellainen, taitaa olla nyt omasta laiskuudesta kiinni mihin saakka päästään. Pessi on ollut aina sellainen "hurlumhei"-jäljestäjä, että oon kyl itsekin hieman ihmeissään kun Mustilla tää juttu etenee niin kivuttomasti.

Korrin Juhan viettiseminaarissa olin kuuntelemassa muutama viikko sitten, ei ehkä mitään täydellisen uutta ja ihmeellistä, mutta muutama ihan hyvä ajatus. Esim. siinä ajattelin, että voisin olla tarkempi, että samassa liikkeessä olisi aina sama palkka, että koira olisi oikeassa vietissä jo valmiiksi ja tietäisi mitä palkkaa on odottamassa. Virityssanoja tehostamme myös, ja yritän käyttää säännöllisesti... Ihan hyvä päivä hallissa, vaikka ulkona paistoikin aurinko.

Musti aloitti ekan juoksun nyt 1 v. 1 kk iässä. Vähän  jännää miten reagoi valeraskausaikana ja miten vaikuttaa harrastuksiin. Kohta näemme...

Ja nyt muksuja iltapesulle laittamaan, jatkamme päivityksiä paremmalla ajalla (ohkohan sellaista...).