kesäkuu on alkanut ja välillä on jopa tuntunut vähän kesältä.... Musti on ollut toukokuussa ehkä vähän tavallista matalammalla kierroksella, oliskohan valeraskautta / juoksun jälkeisiä tunnelmia. Onneks nyt pikkuhiljaa alkaa tuntua taas että normaali mielentila olisi palailemassa takaisin.

Toukokuun puolivälissä Musti loukkasi toisen etujalan kun liukastui ku tuli noutokapulalle nurmella, ja tuli kolmijalkaisena takaisin, great! No, sitä sitten paranneltiin muutaman viikon ajan, kipu paikallistui lavan seudulle. Toukokuun lopulla oli Piiran käsiteltävänä ja vasen lapa oli edelleen ihan jumissa. Nyt sitten pikkuhiljaa yritetään liikuttaa ja hieroa, niin että paranisi. Varsinaista ontumista en oo huomannu muutaman ekan päivän jälkeen, mut liikkuu jäykästi etupäästään. Hyvä homma, ku vedet vähän lämpenee, niin päästää uimaan. Musti oli toukokuun vikana viikonloppuna mukana merellä ja veneessä meni hienosti. Uimaan ei uskaltanu saaressa, mut vesi oliki vielä hirmu kylmää...

Jälkitreenit on jatkuneet laiskahkosti, kerran viikossa oon yrittäny tehdä jotain pientä. Nyt keväällä on pysytty metsässä ja tehty 100-200 m jälkiä muutamalla kepillä. jatkamme harjoituksia, katsotaan sitten syksymmällä mille tolalle asia saadaan. Edelleen mietiskelen tulisinko Aussiyhdistyksen leirille muutamaksi päiväksi jäljestelemään, onkohan jo liian myöhäistä ilmoittautua...

Tokottelua myös tehty lyhyinä treeneinä, aika paljon on loppuenlopuks hiomista, että tutuissa tempuissa olis yksityiskohdat kohdallaan ja tiettyä toistovarmuutta, blääh... Vire on välillä vähän matala, joten sen kanssa on tehty hommia; lyhyitä treenejä, vaihtelevaa palkkaa jne... Tunnarin kanssa on tullut jonkin asteinen oivallus (jee), nyt ymmärtää, että minkä tahansa hakeminen ei ole tässä se juttu, vaan omaa etsitään. vauhti katosi täysin samalla kun tämä oivallus tapahtui ja on hyvin varovainen kun etsii omaa, mut eiköhän se mene ohi kun tulee varmuus omasta osaamisesta. Välillä sekottaa jälkihommiin ja ilmaisee oman menemällä maahan sen luokse. En ole sen kummemmin kommentoinut, kun kutsunut tuomaan kapulan luokse. Eiköhän mene ohi kun tulee kokemusta ja oppii paremmin mitä missäkin jutussa pitää tehdä.

Vainion Marjo otti hienoja kuvia viime viikonloppuna treeneistä, laitan tähän muutaman. Itsellä oli vähän heikko olo edellisen illan Eppujen keikan jälkeen (ehkä näkyy kyvista).

 1244786162_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244786176_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1244786247_img-d41d8cd98f00b204e9800998e