kirjoittelin muutama päivä sitten pitkän selostuksen kesätouhuista, joka hävisi jonnekin bittiavaruuteen kun tuli netissä yhteyskatkos. Grrrr...

No, nyt oon toipunut kíukutuksesta ja yritetään uudelleen; Mustin osalta yks kesän tärkeitä juttuja oli tokon joukkueSM, jossa oltiin Mustin kanssa ekaa kertaa kilpailemassa alo-luokassa. Oli aika jännä mennä ekoihin kisoihin uuden koiran kanssa, kun ei ollut hajuakaan miten se reagoi hulinaan ja miten sitä pitää viritellä ennen kehään menoa. Päätin tehdä niin, et kävin vaan kävelyllä kehien lähellä reilusti ennen omaa vuoroa. Ennen omaa vuoroa en juuri tehnyt mitään. leikin vähän ja otin pari kontaktia ja sit mentiin kehään, vähän samaan tyyliin kun treeneissä. Musti teki lähes täysin niin, kun treeneissä, mikä oikeutti 193,5 p. ja 2. sija (JEE!). Ensin en oikein tajunnut, miten hieno pikkukoira oli ollut, ajattelin vaan, et samahan tuo oli kun harjoituksissakin. Mut nyt myöhemmin tajusin, et saan olla tosi tyytyväinen kun pystyi samaan tasoon kun harjoituksissa eikä välittänyt häiriöstä, palkkaamattomuudesta, ohjaajan kisastressistä tai muusta. No, nyt aletaan kasailla pikkuhiljaa avo -liikkeitä.

Jäljestelemässä ollaan käyty laiskahkosti ja välillä vaivaa pieni keppien ilmaisuhaluttomuus. Jälki vetää niin vahvasti, ettei joutaisi pysähtelemään kepeillä vaikka hyvää palkkaa saakin. No, katsomme miten asiaa saisi tähdennettyä ;). Eiköhän parane ihan sillä, kun palkka tulee vaan kepeiltä... Toivotaan niin.

Kesäloma alkoi, ja nyt 3 viikkoa olis tiedossa perhelomailua, sitten onkin taas valmis menemään takaisin töihin ;).