Aika on hujahtanut vauhdilla ja syyskuu jo käynnissä, kääk! Elo-syyskuu on joka vuosi samanlaista matalaliitoa kun kaikki tapahtumat tuntuu keskittyvän alkusyksyyn. Sekä koirapuolella, työjutuissa, lasten harrastuksissa jne. tuntuu että kaikki aktivoituu kesälomien jälkeen ja yht. äkkiä pitäiskin revetä joka suuntaan...

Musti on kasvanut tasaista tahtia, viikko sitten paino oli 11,2 kg. Nyt vihdoin on kaikki kulmurit vaihdettu (jee!) jopa eilen se katkennut kulmuri irtosi viimein. Nyt vielä heiluu pari väliposkaria, jotka kyl tippuu muutamassa päivässä. Oman laskuopin mukaan näyttäis että kaikki tarvittavat hampaat olis tulossa (siis väliposkarit), eikä ylimääräisiä näy. Purentakin on asettunut hyvin oikeaan asentoon. Ehdin jo eilen ajatella, etten oo nähny yli viikkoon Mustin ottavan onnahtavaa askelta levon jälkeen. Sit eilen oltiin metsälenkillä vanhojen koirien kanssa, joista kukaan ei Mustin kanssa edes innostunut leikkimään, mut pentu silti juoksenteli aika paljon itsekseen. Ja sit tänään aamulla ontui jälleen oej muutaman askelen kun nousi levon jälkeen. Tällä viikolla nyt en oo taivutellut koipia, mut viime viikolla arkoi edelleen oej olkaa, ei kyynärää lainkaan. Taidan kuvata etupään uudelleen lähempänä 6 kk ikää, jos tämä nyt vielä jatkuu. Toivotaan että olisi vain se panosteiittimuutos mikä kummittelee...

Mustin kans oltiin pari viikkoa sitten koiranäytelmiä kattelemassa, kun oma seura järjesti ryhmänäyttelyn. Kylläpä Musti näytti lyhytkarvaiselta pikku ajokoiran alulta siinä aussiporukassa. Meille kyllä sopisi vallan mainiosti, jossei nyt ihan sellaista näyttelyturkkia kasvattaisikaan :). Mustin mielestä koko homma oli kovasti mukavaa, paljon koiria & ihmisiä moikattavaksi.

Viime viikonloppuna sitten järjesteltiin TOKOn piirinmestaruskilpailut, jossa olin liikkeenohjaajana voi ja alo -luokissa. En siis ehtiny kauheesti kattelemaan muiden suorituksia, mutta onnea kaikille hienoille ausseille ja tietty treenikaveri Nillalle PiirM hopeasta ja oman seuran joukkuelle PiirM kultamitalista! Olette hienoja! Musti kävi pikaisesti haistelemassa kisatunnelmia ennenkuin piti kiirehtiä kotia kohti.

Jälkitreenejä tehdään edelleen pellolle, nyt ehkä kerran/pari viikossa, haaveena olis että ehtis vielä syksyllä aloitella kulmat ainakin pellolle. Ja niihin keppijuttuihin tarttis kyllä hyviä ideoita... Pellolle en uskalla kyl aloittaa makkaroiden sekaan, tuskin herättää pennussa suuratakaan kiinnostusta, jos olis makkaraa muutaman askelen päässä tarjoilla. No, täytyypä keskustella ihmisten kanssa miten ovat aloitelleet... Ampumisia on kuunneltu lenkillä pari kertaa, ei ongelmia.

Tokojuttuja on kanssa edelleen pikkuhiljaa jatkettu. Jessica on käynyt pari kertaa kattelemassa meidän touhuja, suurkiitos Jessica hyvistä ajatuksista! Jatketaan siis edelleen perusteista; sivulle, maahan, kontakti, vauhtinouto. Siinäpä ne tais ollakin mitä viimeaikoina on aloiteltu. Johtuneeko hampaiden vaihtumisen loppumisesta, mutta yhtä kaikki Musti on mukava kyllä pikkuhiljaa innostunut yhteisistä leikeistä enemmän ja minäkin alan jo pikkuhiljaa olla jyvällä mikä on pennun mielestä kivaa.

Sipoon Musti -aussin kanssa nähtiin lenkkien merkeissä pari viikkoa sitten. Olipahan mukava nähdä!