Musti onkin tällä viikolla jo 15 vk ikäinen ja alkaa olla aika honkkeli pikkukoira. Puntarissa käytiin kaupunkireisulla paikallisessa PetPoint myymälässä, tasan 8 kg oli kertynyt. Eilen tosiaan oltiin Porvoon keskustassa pienellä 30 min kävelyllä ja Musti oli reipas ja kulki häntä pystyssä mun edellä. Ihan ei ymmärtänyt miksi kaikki tylyt ihmiset kulkivat vaan jalkakäytävällä ohi, vaikka kuinka yritti laittaa korvat luimuun ja heiluttaa koko peppua kun paraskin noutaja. Outoa :).

Mustilla on ollut elämässä vähän erilaista menoa reilun viikon ajan. Ensin oltiin koko perheen kanssa Puumalassa mökkeilemässä sukulaisten luona. Siellähän riitti vauhtia ja puuhaa lasten kanssa aamusta iltaan, ettei pentu meinannut millään malttaa välillä käydä nukkumassa. Saimaan vesi oli +20 C ja kaikki muut nauttivat uimisesta paitsi 3 kk ikäiset (Musti & Minni-vauva). Musti kävi ekan kerran kun menin itse uimaan kastamassa etutassut, mutta päätti kuitenkin istua rannalle ihmettelemään. Musti näki mökkireissulla Millan kanin, jonka kanssa hievahtamatonta tuijotusta häkin läpi monta minuttia. Täytyis päästä näyttämään Mustille lampaita ihan vielä tänäkesänä.

Mökkireissun jälkeen minulla alkoikin Sveitsissä 6 vrk ultraäänikurssi ja Jukka jäi kotiin yksin lasten ja Pessin kanssa. Musti oli treenikaveri Sannan kanssa hoidossa arkipäivät ja tuli sitten viikonlopuksi kotiin. Hyvin oli Mustilla mennyt hoidossa, oli reipas ja riehui belggareiden kanssa.

Viime viikkoina kaikki varsinainen leikkiharjoittelu on siis jäänyt, täytyy kokeilla tällä viikolla miten jälkihommat sujuu. Muutama kuva vielä

1754574.jpg

Musti 3 kk

1754578.jpg

Väsynyt pikkumusti ottaa torkkuja mökillä

1754587.jpg

Musti ekaa kertaa veneilemässä. Matkusti Millan 10 v. sylissä ja otti lopuksi torkut.

1754699.jpg

Ihanat uimakelit, Pessi nautiskeli oikein täysin rinnoin (johtuikohan siitä että järvi oli ainoa paikka mihin pentu ei tullut perässä)